Install ns-3 on OpenSuse - Part1

Part1: Install Open Suse On VM-Ware

I made a video last year , in intalling ns-3 on OpenSuse Linux. I don't want to re-create it again, just I refer you to it.

In this video I showed how you can install Suse (Open suse) Linux on VM-Ware virtual machine.



10 comments:

Anonymous said...

Hi Rezvani,
Could you please send the rpm package list whcih are necessory for the n3 installation on SUSE?

my email: milome@126.com

Great thanks in advance!

Regards,
Harold

Alireza Rezvani said...

I have sent it to you. I hope you receive it
:-)

Anonymous said...

Hi Reznavi,
Could you please send me the package list which is necessary to install ns3 on SUSE?.

My email address: gabicho_11@hotmail.com

Regards,
Gabriel

Alireza Rezvani said...

Hi Gabriel,

I have sent it to you. I hope you receive it
:-)

Anonymous said...

Hi Reznavi,
Could you please send me the package list which is necessary to install ns3 on SUSE?.

My email address:
isramc_89@hotmail.es

Regards,
Israel

Anonymous said...

Hi Reznavi,
Could you please send me the package list which is necessary to install ns3 on SUSE?.

My email address:
juan_metalfin@hotmail.com

Regards,
Juan

Alireza Rezvani said...

Hi Juan, Hi Israel
I have sent it to your email

Anonymous said...

Hi Rezvani,

Could you please send the rpm package list whcih are necessory for the n3 installation on OPENSUSE?

ayoub.oukhatar@gmail.com

Thanks in advance

alisazainab72 said...

I hope you help me to download the OPNET. I follow yuor steps, but still there is a problem in executing. . I will be very gratefull to answer me as soon as posible.
With best regards
 
Object repository construction failed
due to errors encountered by the binder program (bind_so_msvc)
T (0), EV (-), MOD (NONE), PROC (sim_load_repos_rebuild)
----
Errors reported by the binder program follow
(these messages have been saved in (C:\Users\Mena-Rose\op_admin\tmp\bind_err_7684):
LINK : fatal error LNK1104: cannot open file 'msvcrt.lib'


----
<<< Program Abort >>>
Error encountered rebuilding repository -- unable to proceed
T (0), EV (-), MOD (NONE), PROC (sim_load_repos_load)

Alireza Rezvani said...

@alisazainab72
Hi. If you have a question about OPNET, why you asked it here in NS3 pages?
Check the OPNET pages and I have already answered the same questions to other guys